Ferestre din lemn stratificat

Ferestre din lemn stratificat


Ferestrele din lemn stratificat rezistente in timp – materiale de calitate superioara

Tende iti garanteaza rezistenta pentru ferestrele din lemn stratificat datorita calitatii materialelor folosite, respectiv lemn stratificat. Ferestrele vor face diferenta in locuinta ta atunci cand iti doresti un lucru de calitate si care sa ofere si un plus de eleganta in completarea amenajarilor interioare. Daca iti doresti geamuri cu lemn stratificat apeleaza la specialistii Tende!

ferestre lemn stratificat   fereastra din lemn stratificat   ferestre cu lemn stratificat

Iti oferim posibilitatea de a alege ferestrele din lemn stratificat in mai multe tipuri de culori si marimi, toate produsele fiind realizate pe comanda. Stim cat de important este sa te simti confortabil acasa, asadar ferestrele Tende din lemn stratificat sunt create special pentru a aduce valoare si autenticitate locuintei tale.

Ferestrele din lemn stratificat sunt o solutie mai sanatoasa fata de alte tipuri de ferestre

Exista nenumarate motive pentru care merita sa va proiectati sau reamenajati casa cu ferestrele din lemn stratificat. Comparativ cu alte tipuri de materiale, ferestrele din lemn stratificat contin un material suficient de rigid si elastic pentru a va oferi confortul termic dorit. Ferestrele Tende sunt reprezentate de calitate, aspect unic si functionalitate garantata.

geamuri lemn stratificat   geam lemn stratificat   geamuri din lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat sunt, de asemenea, varianta cea mai eficienta energetic si mai stabila din punct de vedere al modificarii volumetrice in timp. Prin echiparea cu vitraj termoizolant fereastra din lemn stratificat aduce randamentul cel mai bun in inchiderea casei. Astfel, va bucurati de o casa frumoasa, bine izolata fonic si termic timp indelungat.

Ferestre lemn stratificat - geamuri termoizolante din lemn stratificat

Izolatia, atat fonica, dar mai ales termica este foarte importanta in orice casa. In proiectarea si realizarea ferestrelor din lemn stratificat cu geam termopan, la Tende, tema de proiectare este data de stilul casei. De asemenea, tot stilul casei este cel care impune vitrarea, insotita de tehnica de protectie impotriva razelor UV. Tende executa la comanda  ferestre din lemn stratificat cu geam termoizolant, pentru o temperatura optima in orice casa.

Ce este tehnica de umbrire pentru ferestrele din lemn stratificat?

Tehnica de umbrire este modalitatea prin care razele UV vor fi oprite inainte de contactul acestora cu fereastra din lemn stratificat cu geam termopan.

Cele mai cunoscute sisteme de umbrire pentru geamuri din lemn stratificat sunt rulourile orizontale si obloanele verticale. De asemenea, jaluzelele interioare pentru ferestre sunt un produs foarte eficient in lupta cu temperaturile ridicate, in special.

geam termopan lemn stratificat   geamuri cu lemn stratificat durabile   ferestre cu lemn stratificat pret

Pentru zonele de campie care sunt foarte expuse la razele UV, Tende va pune la dispozitie si varianta de geam termopan 4s (four season), ai carei parametrii sunt imbunatatiti cu privire la oprirea radiatiei termice in timpul verii.

Importanta obloanelor din lemn

In cazul in care sunt dorite ferestrele din lemn stratificat cu arcada, obloanele din lemn sunt o solutie viabila de implementare a sistemului de umbrire. Pentru o temperatura ideala in casa, recomandam, atat obloanele integrate cat si rulourile integrate.

Va oferim ferestrele din lemn stratificat de calitate, in configuratie bipan, tripan sau cu sticla antiefractie. Noi credem ca o casa este echipata corect, atunci cand tamplaria contine, atat ferestre cu geam termopan, cat si parasolare, rulouri sau obloane.