Rulouri transparente

Rulouri transparente


Sistemul de inchideri rulouri transparente pentru terase cu caseta si ghidaje este in prezent, din punct de vedere tehnologic, cel mai evoluat sistem de inchidere pentru terasa unde ca materie prima se foloseste folia PVC sau panza. Folia transparenta este un material PVC transparent si flexibil cu o rezistenta excelenta la radiatii UV cunoscut si sub denumirea de folie terasa. Aceasta folie PVC transparenta este dezvoltata special pentru arhitectura textila, inchidere terase, foisoare, laterale copertine, ferestre corturi, cupole, și toate celelalte aplicatii in care vizibilitatea este esentiala. Tende va pune la dispozitie Rulouri transparente pentru terase la pret avantajos! 

rulouri transparente terase rulou transparent rulou transparent terasa

rulou terasa  rulou gradina rulouri

Aceste inchideri de terase cu caseta si ghidaje ZIP sunt utilizate pentru inchiderea teraselor si balcoanelor. Ele se mai pot numi si copertine verticale din PVC sau panza si ofera o izolare perfecta pe timpul iernii, fara a stopa vizibilitatea in exterior. In plus, acestea va permit sa instalati si sisteme de aer cald pentru incalzirea terasei in anotimpul rece.

rulouri-transparente-pentru-terase-pret pret-rulouri-transparente rulouri-transparente-casa

Avantajele sistemului de rulouri transparente pentru terase:

  • se adapteaza oricarei forme geometrice a terasei
  • pret accesibil, comparativ cu alte sisteme de inchidere a terasei
  • nu necesita experienta sau calificare deosebita pentru montare
  • durata mare de viata, de peste 5 ani daca este intretinuta si depozitata corespunzator
  • se poate monta usa cu fermoar pentru acces facil pe terasa

De mentionat ca sistemul de perete transparet cu ZIP nu permite foliei sa iasa din ghidaje atunci cand vantul este puternic. Folia folosita in costructia acestui sistem este tratata termic si chimic astfel incat la schimbari de temperatura sa nu se deformeze / dilatare – contractare. Imbinarea foliei se face printr-o lipitura de doar 5 mm. 

Rulouri transparente pentru terase pret

Acest trend s-a format datorita costurilor scazute ale foliei cristal fata de celelalte variante cu care poti sa inchizi un spatiu deschis, gradului ridicat de transparenta, rezistentei la rupere si tractiune, 100% impermeabilitate, protectiei UV si nu in ultimul rand design-ului placut.