Pergole retractabile

Pergole retractabile


 

pergole-retractabile pergola

pergole pergola

retractabila-pergola retractabile-pergole

pergole-retractabile-terase pergole-retractabile-terasa

pergole-retractabile-terase-curte pergole-retractabile-terase-curti

terasa-pergola-retractabila terase-pergola-retractabila

pergole-retractabile-pentru-terase pergole-retractabile-pentru-terasa

pergole-retractabile-automate pergola-retractabila-automata​​​​​

 

Va oferim o gama variata de pergole retractabile automate pentru terase, la preturi competitive si de inalta calitate!

pergole-retractabile-pentru-curte pergole-retractabile-pentru-curti

 

 pergola-automata-retractabila pergola cafenea

 

 

 

Tende.ro - Modele de pergole

 

 pergola  pergola retractabila terasa 

 

Pergola retractabila este un sistem automat de copertine conceput pentru a transforma spatiile deschise precum cafenelele, restaurantele, terasele, gradinile etc. in zone ce pot fi utilizate si in conditii meteo nefavorabile precum pe timp de ploaie. Datorita designului estetic și elegant de care beneficiaza o pergola retractabila terasa, spațiile deschise pot fi utilizabile pe tot parcursul anului in siguranta si confort.

 

Tende.ro - Sistemul motorului

 

Pergolele retractabile pot fi instalate atat in zone dependente cat si independente, astfel permit inchiderea estetica si functionala a tuturor tipurilor de spații.
In diferite modele si gama larga de culori, pergolele retractabile fac spatiile exterioare utilizabile in cel mai eficient mod.

   pergole retractabile terase pergola retractabila cafenea

Importator pergolă bioclimatică retractabilă București
Pergola retractabila bioclimatica este alegerea ideala care ofera acoperirea si umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Pergole retractabile - O investitie necesara cu beneficii pe termen lung.

pergole evenimente pergola evenimente

  evenimente pergole pergole

Cu o experienta de peste 10 ani si personal specializat, servim clientii nostri rapid si la cele mai inalte standarde, cu pergole retractabile durabile si de o calitate exceptionala.
Va puteti personaliza pergola in functie de culoarea materialului, dimensiunile parasolarului si mecanismul de strangere (manual sau electric). Va punem la dispozitie o gama variata pentru a alege exact ceea ce corespunde cu cerintele dvs.    

Suprafata maxima acoperita de o pergola este de 15m lungime, cu o deschidere de 8m dintr-o singura bucata. Partile componente ale sistemului sunt: coloane, bari din aluminiu si parti de prindere din inox inoxidabil.

Oferim functii usor de utilizat cu actionare electrica, telecomanda, automatizari, precum si selectarea personala a culorii pentru adaptarea optima a sistemelor noastre la nevoile dvs si la design-ul de ansamblu. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrandu-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spatiu, va propunem o pergola metalica care asigura siguranta, durabilitate in conditii meteorologice grele, atat iarna cat si vara!

   pergola-retractabila-mare pergola-retractabila-parc pergola-retractabila-pentru-curte

curte-pergola-retractabila-automata pergola-retractabila-automata pergola-retractabila-pentru-interior

acoperis-pergola-retractabila pergola-retractabila-restaurant pergola-retractabila-vila

pergole-retractabile-vile pergola-retractabila-garaj pergola-retractabila-terasa-suspendata

pergola-retractabila-deasupra pergola-retractabila-balcon pergola-retractabila-restaurant

 

Caracteristici:

  • acoperisul pergolei retractabile poate avea diferite forme, nu este doar in forma plana
  • membrana este formata dintr-o textura blackout PVC de inalta calitate
  • textura pergolei blocheaza razele UV, este impermeabila 100% si neinflamabila
  • in cazul unor cantitati considerabile de averse de ploaie, scurgerea apei se realizeaza optim in pat
  • pot fi inchise cu sistem de umbrire si sticla securizata
  • sunt ideale pentru constructii personale (casa, gradina, terasa) dar si pentru constructii comerciale (restaurante, cafenele, etc)
  • garantie 5 ani
 

Evenimentele importante organizate in aer liber pot fi afectate de conditiile meteo chiar si in timpul sezonului cald. In special vara, ploile sunt imprevizibile si chiar si de scurta durata pot afecta calitatea unui eveniment in aer liber. Nu putem controla vremea de aceea ideal este sa ne pregatim pentru aparitia averselor de ploaie neplacute. Solutia ideala care va poate scapa de griji este instalarea unei pergole care va proteja evenimentul dvs! Un aspect important este utilizarea spatiului si pe timp de noapte, de aceea va oferim solutii complementare eficiente de iluminare cu led a pergolelor. Descopera gama de produse si Solicita o oferta!

Tende.ro - Modele de pergole retractabile
Tende.ro - Modele de pergole retractabile
Tende.ro - Modele de pergole retractabile
Tende.ro - Modele de pergole retractabile

 

Tende.ro - Modele de pergole retractabile
Tende.ro - Modele de pergole retractabile

Sistemul standard de pergola este proiectat într-o normă care poate acoperi o suprafață de 96 m² într-o singură bucată fără a necesita stâlpi intermediari, cu 12 metri de fațadă și 8 metri de deschidere înainte, independent sau independent.

Acest sistem, care poate rezista vântului care suflă 100 km / h pe oră, este proiectat pentru a fi rezistent la ploaie, soare și 30 cm grosime de zăpadă.

Profilele de șină autoportante au dimensiunea de 150x70 și oferă o extensie de 8 metri într-un singur modul. Șinele sunt proiectate prin calcularea capacității de încărcare ridicate.

Este susținut de poli 80x80 sau 100x100 la legătura frontală. Partea frontală de dimensiuni 160x120 este concepută ca jgheab de ploaie. Apa acumulată aici se distribuie spre poli de 120x80 care asigură evacuarea apei pluviale.

Toate profilele din aluminiu utilizate în sistem sunt fabricate la o calitate superioară. Profilele sunt vopsite electrostatic sub formă de pulbere. Curentul electric utilizat în sistemul de vopsire acționează ca un purtător puternic între aluminiu și vopsea. Acest curent asigură integrarea aluminiului cu vopseaua, iar vopseaua poate fi utilizată permanent mulți ani. Produsele sunt vopsite la 200 °.

Mișcarea sistemului : rolele de transport din interiorul șinelor și ale curelei de distribuție sunt asigurate de mișcarea articulației a căruciorului de transport cu 6 roți, care acționează ca o curea de distribuție și asigură o tensiune superioară prin combinarea cu puterea de tracțiune a firului de oțel din interiorul curelei de distribuție.

Fitilele și garniturile utilizate în sistem împiedică pătrunderea apei și a aerului în zona de miscare în pentru condițiile meteorologice nefavorabile. Căptușelile sunt pe țesături și șine, iar garniturile sunt pe tijele de transport.Datorită acestor detalii, este asigurată protecție împotriva ploii și prevenirea scurgerilor 100%, iar sistemul de pergola poate fi utilizat timp de mulți ani.

Toate șuruburile, știfturile de conectare utilizate în sistem sunt din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

În sistem, se utilizează țevi de aluminiu cu grosimea saturată a peretelui de 1.500 g pe metru. Tubul, care conține motorul, este proiectat pentru a se adapta la aparatele de tehnologie europeană a motoarelor inteligente Somfy și Becker. Aici, după ce s-a transmis comanda de funcționare motorului, conducta se mișcă, asigurând astfel mișcarea sistemului. În această mișcare se folosesc rulmenți auxiliari. Rulmentul de fier maximizează capacitatea de încărcare.

Plăcile zincate sunt utilizate în scopuri de a izola sistemul motorului, sunt conectate la partea superioara sistemului de pergolă cu suruburi  galvanizate 50x150. În acest fel, partea din spate este protejata de intemperii, apa etc. acestea  sunt împiedicate să intre în zona de ctionare .

Toate materialele plastice utilizate în sistem, cu excepția aluminiului, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a fi pe deplin compatibile cu sistemul.

Sistemul este proiectat pentru a fi instalat fără un stâlp frontal, cu doua tije . În modelul suspendat, sistemul se poate prinde pe spate cu doua tije de otel pentru a putea fi montat în locul stâlpilor frontali. Pentru sistemul suspendat, se utilizează o țeavă de fier cu un diametru de 4 cm și o grosime a de 3 mm. Această țeavă este fixată prin atașarea la perete cu o îmbinare din oțel în față și un dispozitiv de conectare a peretelui de fier din spate. Astfel, este asigurată rezistența șinei. Sistemul suspendat poate fi aplicat cu stâlpul frontal sau cu deschiderea în ambele direcții.

Sistemul este conceput pentru a fi adecvat pentru asamblare fără un stâlp frontal, cu un aparat de sprijin. În modelul cu stâlpi, sistemul transportă profilul de fier din spate în locul stâlpilor din față. Profilul 40x80 este utilizat pentru sistemul de stâlpi. Acest profil este îndoit și sudat la stâlpul de colț din spate. Din față, este fixat pe șină cu ajutorul aparatului inoxidabil, asigurând astfel rezistența șinei. Sistemul de stâlpi poate fi aplicat împreună cu stâlpul frontal sau cu deschidere bidirecțională.

Sistemul este conceput pentru a fi potrivit pentru deschidere dublă, fie cu un stâlp în mijloc, fie cu un stâlp în mijloc. Profilul de fier 100x100 sau 150x150 acționează ca un stâlp la începutul și la sfârșitul sistemului cu două fețe. Acești doi poli sunt susținuți cu același profil din partea de sus pentru a crea un schelet de camelie. Acest sistem permite acoperirea suprafețelor mai mari.

Automatizare Somfy

Tende folosește motoare pentru pergole marca Somfy și Becker pentru toate produsele sale. Motoarele Somfy și Becker sunt fabricate în conformitate cu standardele europene și au certificate de calitate de nivel mondial. Motoarele sunt potrivite pentru a fi integrate în toate produsele noastre, iar toate sistemele pe care le fabricăm pot fi controlate prin telecomandă.

Cu motoarele inteligente, pergola poate fi controlată ușor și practic. Datorită tehnologiei motoarelor, atunci când este detectat un obstacol și capacul superior al tavanului este complet întins, copertina se închide ușor singură. Astfel, păstrează durabilitatea copertinei și a țesăturii pentru o lungă perioadă de timp.

Controlul mai multor sisteme de copertine poate fi realizat cu o singură telecomandă multiplă. Astfel, oferă o soluție practică în utilizare.

 

 

 

 

 

Tende.ro - Sistemul motorului

Durabilitatea motoarelor este testată în condiții climatice extreme. Motorul Somfy este inspectat din fabrică înainte de a merge catre furnizor, asigurându-vă fiabilitatea pe termen lung. Motoarele, ca toate echipamentele Somfy, respectă în mod natural standardele de siguranță. Aceste echipamente vă oferă eficiență și fiabilitate. Eticheta „Powered by Somfy”vă garantează că ați achiziționat echipamente alimentate de un motor Somfy. Motoarele Somfy sunt garantate timp de 5 ani.

- Funcție de rulare liniștită și ușoară - Poziții limită superioare și inferioare reglabile - Capacitate de control wireless prin integrarea receptorului - Control dinamic al încărcării- Valoare mare a forței de închidere „(+)” la toate modelelede de pergole - Caracteristică temporară de reglare a limitei prin telecomandă - Funcția de a limita locația dorită din telecomandă - Luminile aprinse și oprite și funcția de estompare de la telecomandă - Locația mea preferată poate fi pre-programată.

Becker își propune să adauge valoare casei dvs. cu confort inteligent, securitate ridicată și economii de energie cu structura sa complet automată, cu motoare de copertine, motoare secționale pentru uși, motoare cortină, obturatoare și motoare industriale pentru uși. Acesta extinde gama de selecție cu motoare electronice de limitator de limită, motoare de limitare mecanică de limită, motoare electronice integrate de încetare a receptorului și unități de comandă a senzorilor, seturi de senzori, sisteme de senzori, unități de control cu ​​fir, unități de control fără fir și accesorii. Motor de copertină, motoare electronice cu limitator de limită, utilizare din țevi de oțel de 63 mm, caracteristici ale produsului L44 / 14 C PS (+) - L120 / 11 C PS (+) și informații detaliate;

- Funcție de rulare liniștită și ușoară - Capacitate de conectare în paralel fără un releu central al sistemului - Ușor de programat cu comutatoare pe motor - Poziții limită superioare și inferioare reglabile fără set de montare - Capacitate de control wireless prin integrarea receptorului - Control dinamic al încărcării de la staționare - Valoare mare a forței de închidere „(+)” în toate aplicațiile de copertină - Posibilitate simplă de instalare cu cablu de alimentare detașabil „C-Plug”

Tende.ro - Sistemul motorului

Tende acordă importanță vizualității în spațiile dvs. Cel mai important detaliu complementar al sistemelor de pergola aplicate este iluminarea mediului.

Oferim o gamă largă de iluminat în sisteme de pergolă cu diverse opțiuni de model și culoare. Opțiunile cu led (rotund) sau cu bandă (orizontală) sunt disponibile în funcție de gustul dvs., lumina zilei și opțiunile de culoare albă sunt disponibile în funcție de ambianța mediului.

Cu sistemul de dimmer dezvoltat, intensitatea luminii potrivită pentru mediu poate fi reglată treptat. Acesta își propune să își îndeplinească responsabilitatea față de mediu prin afișarea unei abordări ecologice cu economiile de energie oferite de tehnologiile LED.

Tende folosește textura blackout din pvc în sistemul Pergola. Este un tip de membrană format din blocuri de PVC de înaltă calitate cu toate certificatele de calitate, garantate timp de 5 ani, cu valabilitate internațională. Este produs în conformitate cu standardele europene în instalația sa integrată. Rezistența la toate condițiile meteorologice contribuie la economisirea energiei și subliniază caracteristica sa prietenoasă cu natura.

Produs în culori crem, alb și gri ca standard, textura este variată ca model simplu sau tridimensional în ceea ce privește modelul ales.

Textura blocheaza razele UV si este impermeabilă 100%. Stratul de film din textura asigură o protecție eficientă în ceea ce privește izolația termică. Această peliculă opaca filtrează razele ultraviolete ale soarelui și contribuie la izolare asigurând echilibrul aer rece-cald în zona de aplicare .

Este proiectata pentru a fi rezistenta la -30 ° rece și la + 70 ° interval de aer cald. Greutatea texturii de PVC este de 850 de grame pe mp și este o textura lăcuită (cu suprafață lucioasă).

Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este: neinflamabilă, eliminând astfel posibilitatea arderii.

Caracteristica sa impermeabilă este principalul motiv pentru care textura blackout este utilizată în sistemele de pergola. Textura este montată pe sistemul de pergola cu ajutorul fitilelor și garniturilor și oferă un grad ridicat de izolație, menținând astfel etanșeitatea la apă la un nivel ridicat.

Țesăturile blocabile contribuie la menținerea zonei de aplicare răcoroase vara și caldă iarna și contribuie, de asemenea, la izolarea fonică.

Țesăturile arhitecturale de blocare oferă rezistență maximă la căldură, umiditate și murdărie. Țesutul său strâns crește rezistența și previne ruperea prin raporturile sale ridicate de protectie

Părțile din aluminiu care alcătuiesc copertina sunt în garanție timp de 5 ani, cu excepția erorilor utilizatorului.

Materialul blockout este acoperit de compania noastra importatoare timp de 5 ani.

Motorul și produsele de automatizare care vor fi utilizate în copertină au o garantie timp de 5 ani.