Partitii birouri

Partitii birouri


Suntem pe deplin constienti de importanta unui design unic si modern. Un mediu care incurajeaza munca in echipa, increderea si creativitatea este esential pentru inovare si pentru imbunatatirea performantei angajatilor.

partitii birouri compartimentare sticla birouri partitii sticla birouri

Panouri din sticla colorata, placari cu sticla vopsita sau modele grafice vibrante aplicate pe suprafetele vitrate ale sistemelor de partitii birouri. Acestea sunt idei de design care exprima cu indrazneala identitatea brandului si cultura organizationala.

In sistemele noastre de partitii birouri se mai pot integra si table de sticla magnetice, care sunt un accesoriu contemporan pentru orice birou modern. Un panou elegant pentru planificare sau o modalitate superioara de comunicare vizuala, care se potriveste cu usurinta in orice birou sau sala de sedinte.

panouri sticla  birouri panouri sticla compartimentare cu sticla birouri

Panouri sticla pentru birouri open space

Spatiile de birouri de tip open space necesita de partitii de compartimentare a spatiilor, astfel incat echipa sa se bucure de mediu de lucru placut, intimitate si / sau delimitare departamentala. In oferta TENDE aveti posibilitatea de a alege sisteme de partitie variate, deosebite prin combinatii de materiale sau culoare. Astfel puteti alege pereti despartitori pentru birouri cu aspect elegant, din sticla simpla sau dubla, care prin profilele din aluminiu evidentiaza spatiul pastrand o simplitate rafinata.

Puteti opta pentru pereti orizontali singulari sau sisteme de compartimentare multi-functionale. Spre exemplu, pentru a eficientiza spatiul biroului, puteti alege partitii si module de compartimentare cu dublu rol, prin corpuri de mobilier de depozitare sau panouri modulare din care puteti asambla posturile de lucru in functie de necesitate si in functie de liniile de desing din companie. Din punct de vedere coloristic, partitiile din oferta raspund cerintelor aspectului office: griuri discrete, negru, marouri variate, dar si sticla sau culori stridente, precum verede viu. Singurul aspect unitar al partitiilor existente in oferta TENDE ramane calitatea superioara, impusa de prestigiul designerilor italieni in domeniul amenajarilor interioare.

partitii birouri sticla partitie birouri din sticla compartimentare sticla birouri


partitii sticla pentru birouri partitie din sticla  compartimente din sticla