Uși din sticlă

Uși din sticlă


Transformă-ți spatiul cu ușile glisante Sunflex din sticlă

Utilizarea ușilor glisante
Ușile glisante pot fi montate în locuințe, în birouri sau în spații comerciale. Într-o garsonieră, ușile glisante permit folosirea cât mai eficientă a fiecărei camere, deoarece lasă libere toate colțurile. În plus, ușile din sticlă permit trecerea luminii, ceea ce amplifică spațiul. Într-o casă, ușile glisante sunt montate, de obicei, la bucătărie, pentru a optimiza spațiul și pentru că nu este nevoie de intimitate.

usi din sticla usi sticla usi sticla culisante

Birourile ideale pentru fiecare companie
În biroul unei companii, ușile glisante din sticlă securizată sunt ideale pentru sălile de ședințe sau pentru holuri. În funcție de nivelul de discreție necesar, ușile glisante pot fi folosite și pentru birourile individuale. De asemenea, acestea pot reprezenta cea mai bună soluție pentru a separa sălile de așteptare de restul biroului. Tende  are experiență în montarea de uși glisante din sticlă pentru toate aceste tipuri de spații, dar se poate adapta și la alte spații, precum mici zone de depozitare.

usa sticla usa din sticla usa sticla camera

Numeroase spații comerciale
Intrarea într-un magazin poate fi înveselită, dacă sunt folosite uși glisante. Un acces deosebit poate fi creat și pentru spațiile comune ale unui hotel, precum holurile. Pe lângă aceste opțiuni, Tende  montează uși glisante și în alte tipuri de spații comerciale, pentru un aspect deosebit.

usa sticla intrare usa sticla birou