Usi din sticla

Usi din sticla


Transforma-ti spatiul cu usi glisante Sunflex din sticla!

Usa din sticla glisanta pentru propria locuinta

Usi sticla de interior pot fi montate in locuinte, in birouri sau in spatii comerciale. Intr-o garsoniera, alegerea unor usi sticla de interior permit folosirea cat mai eficienta a fiecarei camere, deoarece lasa libere toate colturile. In plus, usile din sticla permit trecerea luminii, ceea ce amplifica spatiul. Intr-o casa, usile glisante sunt montate, de obicei, la bucatarie, pentru a optimiza spatiul si pentru ca nu este nevoie de intimitate. O usa din sticla are design deosebit si u siguranta va schimba complet aspectul locuintei tale. Opteaza pentru o usa sticla glisanta si ofera un aer modern locuintei tale!

usi din sticla usi sticla usi sticla culisante

 

Birourile ideale pentru fiecare companie cu usi glisante din sticla

In biroul unei companii, o usa sticla glisanta din sticla securizata este ideala pentru salile de sedinte sau pentru holuri. In functie de nivelul de discretie necesar, o usa sticla glisanta poate fi folosita si pentru birourile individuale. De asemenea, opteaza pentru usi sticla de interior - pot reprezenta cea mai buna solutie pentru a separa salile de asteptare de restul biroului. Tende are experienta in montarea de usi glisante din sticla pentru toate aceste tipuri de spatii, dar se poate adapta si la alte spatii, precum mici zone de depozitare. 

usa sticla usa din sticla usa sticla camera

 

Numeroase spatii comerciale in care se potriveste o usa sticla glisanta

Intrarea intr-un magazin poate fi mult mai atractiva daca este folosita o usa glisanta din sticla. Un acces deosebit poate fi creat si pentru spatiile comune ale unui hotel, precum holurile. Pe langa aceste optiuni, Tende monteaza usi glisante si in alte tipuri de spatii comerciale, pentru un aspect deosebit. 

usa sticla intrare usa sticla birou