Lemn

Lemn


Tamplarie din lemn - folosita si in trecut si este folosita si in prezent. Aceasta este potrivita pentru toate tipurile de constructii. Frumusetea și rafinamentul lemnului ofera locuintei tale un plus de valoare, accentuand sentimentul de acasa.

Diferenta este redata in functie de materia prima a produsului: stejar, meranti si rasinoase. Tamplaria din lemn de stejar ofera cea mai buna calitate. Stabilitatea si durabilitatea ferestrelor, cat si protectia impotriva zgomotelor si a schimbarilor de temperatura este oferita de materia prima folosita.
 

Avantajele specifice tamplarie din lemn stratificat:

Durabilitate si rezistenta la agresiuni meteorologice

Daca lemnul este corect prelucrat si tratat corespunzator, atunci are o durabilitate foarte ridicata. Totodata, rezistenta la soare, ploaie, vant si socuri mecanice creste.

Procesul de stratificare elimina riscul de inconvoiere a ramei din lemn pe fondul expunerii la apa. Lemnul stratificat nu se umfla, nu-si schimba forma si nu mucegaieste. Alege tamplarie lemn stratificat la pret avantajos!

Tamplaria din lemn permite reglarea umiditatii, ceea ce o face extrem de potrivita pentru camerele unde gradul de umiditate este ridicat. Exemplu: bucatarii, saune sau bai.

De asemenea, daca sunt vopsite in nuante deschise, acestea isi vor pastra culoarea in timp chiar si dupa expunerea la soare.

Aspect deosebit

Lemnul este un material clasic, care isi va gasi mereu locul in tendintele din domeniul amenajarilor. Ofera un aspect natural si primitor locuintei tale. Ferestrele din lemn sunt mai usor de personalizat dupa gustul proprietarilor si dupa specificul constructiei.

Totodata, profilele din lemn sunt disponibile tntr-o varietate de nuante iar profilul sistemului poate fi modelat.

Confort acustic si termic

Daca elementele de feronerie sunt de buna calitate si montarea este corespunzatoare, tamplaria de lemn ofera o izolare termica extraordinara atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Lemnul reprezinta un material solid, uniform si compact ce constituie o bariera de netrecut in fata frigului sau a caldurii. Totodata, lemnul absoarbe zgomotele exterioare.

Beneficiaza de servicii de calitate cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.

Pentru un raport calitate-pret corect, contacteaza echipa Tende.ro!

Lăsați-ne un mesaj!