Lemn

Lemn


Tamplaria din lemn a fost folosită și în trecut și este folosită și în prezent. Aceasta este potrivită pentru toate tipurile de construcții. Frumusețea și rafinamentul lemnului oferă locuinței tale un plus de valoare, accentuând sentimentul de acasă.

În ceea ce privește tamplaria din lemn, diferențierea se face în funcție de material primă a produsului: stejar, meranti și rășinoase. Tamplaria din lemn de stejar oferă cea mai bună calitate. Stabilitatea și durabilitatea ferestrelor, cât și protecția împotriva zgomotelor și a schimbărilor de temperatură este ofertă de material primă.

Avantajele specifice pentru tamplaria din lemn:

Durabilitate și rezistență la agresiuni meteorologice

Dacă lemnul este corect prelucrat și tratat corespunzător, atunci are o durabilitate foarte ridicată. Totodată, rezistența la soare, ploaie, vânt și șocuri mecanice crește.

Procesul de stratificare elimină riscul de înconvoiere a ramei din lemn pe fondul expunerii la apă. Lemnul stratificat nu se umflă, nu-și schimbă forma și nu se mucegăiește.

Tamplaria din lemn permite reglarea umidității, ceea ce o face extrem de potrivită pentru camerele unde gradul de umiditate este ridicat. Exemplu: bucătării, saune sau băi.

De asemenea, dacă sunt vopsite în nuanțe deschise acestea își vor păstra culoarea în timp chiar și după expunerea la soare.

Aspect deosebit

Lemnul este un material clasic, care își va găsi mereu locul în tendințele din domeniul amenajărilor. Oferă un aspect natural și primitor locuinței tale. Ferestrele din lemn sunt mai ușor de personalizat după gustul proprietarilor și după specificul construcției.

Totodată, profilele din lemn sunt disponibile într-o varietate de nuanțe, iar profilul sistemului poate fi modelat.

Confort acustic și termic

Dacă elementele de feronerie sunt de bună calitate și montarea este corespunzătoare, tâmplăria de lemn oferă o izolare termică extraordinară atât în sezonul rece cât și în sezonul cald.

Lemnul reprezintă un material solid, uniform și compact ce constituie o barieră de netrecut în fața frigului sau a căldurii. Totodată, lemnul absoarbe zgomotele exterioare.

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

Lăsați-ne un mesaj!