Rulouri Exterioare Aluminiu

Rulouri Exterioare Aluminiu


rulouri exterioare

Detalii tehnice rulouri aluminiu

rulouri

Optiuni

 • Mai multe rulouri intr-o carcasa
 • Profil L pentru prindere in glaf
 • Plasa antiinsecte incadrata in interior
 • Realizare coltar inferior la culori standard
 • Caseta cu manivela fractionala (pliabila)
 • Frana pentru plase antiinsecte

Actionare

 • manuala
 • electrica

Standard: snur alb sau maro.

Optional: banda (panglica) alba sau maro.

Optional: actionare prin tensionare cu arc si zavor recomandat pentru spatiile comerciale.

Modele Rulouri Exterioare

rulouri aluminiu rulouri geamuri rulouri exterioare geamuri
 
 
modele de rulouri tipuri de rulouri modele rulouri exterioare
rulou exterior negru
 
Culori Rulouri Aplicate culori rulouri aplicate
Eista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite.

Caracteristici

 • Simple sau cu plasa antiinsecte incorporata
 • Profile din aluminiu
 • 39 x 9mm
 • Umplutura cu spuma poliuretanica fara CFC
 • Sisteme de ghidaje din aluminiu
 • Izolare termica si acustica

Optional: sistem de atenuare a socului in cazul scaparii din mana a plasei antiinsecte.

 

Intretinere

 1. Praful se sterge cu o laveta moale. Daca se stropeste cu noroi se curata cu o laveta umezita intr-o solutie de apa cu sapun sau un detergent care sa nu fie pe baza de cloruri. Pentru un rulou geam este interzisa spalarea cu furtunul cu jet de apa deoarece se poate scurtcircuita motorul.
 2. Se vor evita detergentii puternici si abrazivi.
 3. In cazul in care curentul electric este intrerupt, se va trece la actionarea manuala a ruloului. Urmati pasii conform instructiunilor specificate de catre echipa care a efectuat montajul. Actionarea manuala se foloseste fara a brusca snurul sau banda actionarii. Miscarile trebuie sa fie cursive.
 4. Nu loviti, nu striviti, indoiti, nu topiti, crapati, desfaceti, nu expuneti caldurii excesive caseta actionarii manuale.
 5. Cea mai recomandata indicatie pentru durabilitatea produsului este preventia. In functie de intensitatea utilizarii ruloului, recomandam reviziile periodice. Pentru utilizari de aproximativ 5 deschideri-inchideri pe zi recomandam o revizie anuala, pentru deschideri de 50 de ori pe zi – revizie la 6 luni. Aceasta va fi efectuata de catre o persoana competenta.
 6. In cazul dotarii ruloului cu motor, timpul total de functionare neintrerupta nu trebuie sa depaseasca 4 minute. In cazul in care motorul ruloului se supraincalzeste (timpul maxim de functionare neintrerupta a fost depasit) un senzor termic decupleaza automat motorul ruloului de la sursa de curent. Pentru a repune ruloul in functiune se asteapta aproximativ 30 minute. Nu atasati alte elemente de constructie, nu modificati si nu inlaturati alte parti care asigura buna functionare a produsului.
 7. Recomandam periodic lubrifierea sistemului mecanic. Pentru aceasta operatiune, ruloul trebuie mentinut in pozitia intredeschis.

RULOURI  EXTERIOARE DIN ALUMINIU APLICATE

Rulourile exterioare aplicate din aluminiu reprezinta alegerea ideala  daca  optati pentru un nivel ridicat de comfort si siguranta. Lamelele ruloului sunt de 39mm, umplute cu spuma poliuretanica , oferind garantat  izolatie termica  eficienta. Carcasa si ghidajele sunt  din aluminiu vopsite in camp electrostatic, lamela finala aluminiu extrudat, acesorizata cu garnitura de etansare. Pentru un plus de confort aceste rulouri exterioare pot avea plase tantari incorporate.

Rulourile  exterioare din aluminiu pot fi manuale sau electrice prin motor cu telecomanda sau intrerupator, optional , se poate monta sistemul antiefractie, sistem  pretensionare cu arc si zavor,acesta fiind indicat pentru spatiile comerciale. Echipa TENDE, garantat  vine in ajutorul dumneavoastra  cu , asistenta,  masuratori si montaj gratuit  in Bucuresti si Ilfov.

rulouri aluminiu aplicate

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU SUPRAPUSE

Se monteaza odata cu tamplaria , formand un sistem unitar, oferind totodata un confort sporit din punct de vedere termic si fonic.Carcasa este din pvc , izolata cu polistiren,  fiind prevazuta cu un capac de vizitare. Lamelele fiind si ele umplute cu spuma poliuretanica vopsite in camp electrostatic.

Dispunem de o varietate de culori adaptata nevoilor dumneavoastra.

rulouri exterioare suprapuse

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU BATANTE ( BASCULANTE )

Rulourile exterioare batante sunt concepute pentru a oferi un plus de intimitate. Prin intermediul sistemului de rabatare la 45 grade locuinta va fi ventilata ,in acelasi timp pastrand o protectie impotriva priviriilor indiscrete din exterior. Permite dozarea foarte fina a luminii. Lamelele ruloului sunt fabricate din aluminiu vopsit in camp electrostatic, umplute cu spuma poliuretanica. Caseta ( carcasa ) estedin aluminiu tesita la 45 grade, cu o grosime de 0.85mm. Aceste rulouri se departeaza de fereastra ( conform imaginii ) cu ajutorul celor doua brate care au incluse doua balamale si sistem de blocare .

rulouri aluminiu basculante batante

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU ACTIONATE ELECTRIC

Rulourile exterioare electrice se incadreaza foarte bine in conceptul de ‘ casa intelingenta ‘ . Rulourile TENDE sunt automatizate cu 3 tipuri de tehnologii : SOMFY , NICE si CFT .Aceste tehnologii sunt destinate automatizarii locuintei. Rulourile sunt echipate cu motor, actionate prin telecomanda sau intrerupator.Un rol major il au rulourile exterioare a caror instalare conduce catre numeroase beneficii clientilor finali precum confort, securitate si economie de de energie.

rulou exterior electric

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU PREVAZUTE CU PLASE DE INSECTE

Plasele de insecte tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu , iar sita este din fibra de carbon , translucenta. Sunt rezistente la intemperii si la razele solare. Actionarea plaselor este facilitata de arcuri, facand ca manevra de ridicare si coborare sa fie foarte fiabila. Plasa tip rulou este prevazuta cu un sistem impotriva ridicarii accidentale. Acestea impiedica patrunderea insectelor cat si impuritatile purtate de vant. Lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic si prin aspirare. Se recomanda, dupa desprafuire, curatarea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU MULTIDIRECTIONALE

Rulourile exterioare in plan inclinat se pot executa doar cu lamele de aluminiu , ele pot functiona pentru un unghi minim de 10 grade inclinatie, vor fi actionate doar electric cu motor si intrerupator sau motor cu telecomanda , la care se pot adauga senzori de vant/soare. Latimea maxima a ruloului poate fi de 2000 mm si inaltime de 3000mm.

Sistemul poate fi integrat cu success pentru panouri solare, oferind
protectie anti-grindina,dar de asemenea cu ajutorul senzorilor de temperatura, panourile pot fi protejate la supraincalzire.

Aceste rulouri multidirectionale se pot adapta pe acoperisuri din sticla, iluminatoare, ferestre mansarda si sunt solutia optima pentru zonele si suprafetele unde rulourile clasice nu se pot adapta.

Pret rulouri exterioare.

Pentru a afla o cotatie de pret puteti suna un consultant TENDE care va va face oferta rapid.

Comanda acum rulouri exterioare!!

Montaj Rulouri exterioare

Montajul se poate executa: 

- aplicate pe tamplaria existenta , 

- aplicate pe suprafata plana a cladirii,

- sau cu caseta suprapusa pe tamplarie.

 

Asiguram montaj pentru Rulouri Exterioare din aluminiu, electrice, manuale, sau antiefractie, oriunde in Romania si gratuit in Bucuresti si Ilfov!

Pentru un raport calitate-pret corect, contacteaza echipa Tende.ro!