PVC

Tehnologia moderna de construcție și-a făcut apariția și în România. În cadrul tehnologiilor modern, tamplaria PVC reprezintă un domeniu foarte important. Ferestrele construite din tamplarie PVC sunt soluția ideală pentru pierderile termice și poluarea fonica.

Confortul este extrem de important atât pentru locuința noastră cât și pentru stilul de viață. Pentru construcțiile civile se recomandă folosirea profilelor din PVC, care au coeficient de transfer termic care variază între 1.4 W/m2k – 1.1 W/m2k. Coeficientul variază în funcție de numărul de camere și grosimea profilului. Cu cât aceasta sunt mai mari, cu atât transferul termic este mai mic.

Calitățile tamplarie PVC:

Durabilitate sistemele de uși și ferestre cu tamplarie PVC sunt făcute din material care garantează rezistența la capriciile vremii și au o durată de viață lungă. Acestea sunt construite să reziste împotriva decolorării, deformării și a altor factori ce țin de climă. Eficiență din punct de vedere energeticEconomisirea energiei și utilizarea eficientă a acesteia este extrem de importantă atât pentru noile clădiri cât și pentru renovare. Toate conceptele sistemelor cu tâmplărie PVC se bazează pe 3 coloane de eficiență energetică:

  • Reducerea pierderilor de energie
  • Utilizarea eficientă a energiei
  • Generare eficientă a energiei

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

PVC Salamander

Cel mai avansat sistem din oferta TENDE oferă profile de clasa A si un coeficient de izolare termică de  top Caracteristicele sistemului SALAMANDER- EVOLUTION 92 : Garnit...PVC Rehau

Rehau Euro 70 Este un profil cu 5 camere de izolare, cu adancime de montaj de 70 mm. Disponibil in varianta alba sau color si are un foarte bun raport calitate/pret. Descriere tehnica: ...PVC Gealan

                                                 &n...PVC Veka

  Sistemele VEKA sunt  recunoscute internațional atât pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A(conform SR EN 12608), cât și pentru serviciile sale, unitare peste t...Lăsați-ne un mesaj!