PVC

In cadrul tehnologiilor moderne, o tamplarie PVC de calitate reprezinta un domeniu foarte important. Ferestrele construite din tamplarie PVC sunt solutia ideala pentru pierderile termice si poluarea fonica. Beneficiaza de un pret avantajos la tamplarie PVC cu ajutorul echipei Tende!

Confortul este extrem de important atat pentru locuinta noastra cat si pentru stilul de viata. Pentru constructiile civile, se recomanda folosirea profilelor din PVC, care au coeficient de transfer termic ce variaza intre 1.4 W/m2k – 1.1 W/m2k. Coeficientul variaza in functie de numarul de camere si grosimea profilului. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat transferul termic este mai mic. 

Avantaje tamplarie PVC:

Durabilitate 

Sistemele de usi si ferestre cu tamplarie PVC sunt facute din material care garanteaza rezistenta la capriciile vremii si au o durata de viata lunga. Acestea sunt construite sa reziste impotriva decolorarii, deformarii si a altor factori ce tin de clima. 

Eficienta din punct de vedere energetic
Economisirea energiei si utilizarea eficienta a acesteia este extrem de importanta atat pentru noile cladiri cat si pentru renovare. Toate conceptele sistemelor cu tamplarie PVC se bazeaza pe 3 coloane de eficienta energetica:

  • Reducerea pierderilor de energie
  • Utilizarea eficienta a energiei
  • Generare eficienta a energiei

Pentru un raport calitate-pret corect, contacteaza echipa Tende.ro!

PVC Salamander

Cel mai avansat sistem din oferta TENDE oferă profile de clasa A si un coeficient de izolare termică de  top Caracteristicele sistemului SALAMANDER- EVOLUTION 92 : Garnit...PVC Rehau

Rehau Euro 70 Este un profil cu 5 camere de izolare, cu adancime de montaj de 70 mm. Disponibil in varianta alba sau color si are un foarte bun raport calitate/pret. Descriere tehnica: ...PVC Gealan

                                                 &n...PVC Veka

  Sistemele VEKA sunt  recunoscute internațional atât pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A(conform SR EN 12608), cât și pentru serviciile sale, unitare peste t...Lăsați-ne un mesaj!