PVC Gealan

PVC Gealan


GEALAN-FUTURA® este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de pana la 240 cm 

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf - 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

Procesul de colorare în cadrul sistemului S 9000

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

Caracteristici GEALAN S9000

Gealan S9000

Adâncime mai mare de inserţie a sticlei. Înălţime de suprapunere de 26 mm Forţe din oţel care conferă stabilitate şi izolare termică optime

Profile cu 6 camere pentru izolare excelentăSistemul STV permite fabricarea unor elemente de mari dimensiuni şi protecţie mărită împotriva pătrunderii prin efracţie

Permite folosirea geamurilor triple, cu o grosme de până la 52 mm Palete bogate de culori Acrylcolor, sau imitaţii de lemn.

Posibilitatea de căptuşire cu aluminiu

 

GEALAN S8000

Gealan S8000

Sistemele Gealan S8000 îmbină designul modern cu cel clasic, elegant. Având o adâncime de construcţie de 74 mm, acest sistem a fost creat pentru a asigura un profil eficient din punct de vedere al costurilor.
În acelaşi sens, principala cameră de izolare are o dimensiune mărită, ceea ce permite instalarea unor armături mai mari. Tocmai de aceea, folosirea eficientă a materialelor şi configuraţia profilului permitfolosireaunui singur element de rigidizare pentru toc, respectiv cercevea (oţel zincat cu o grosime de1,5 mm) şi asigură o înălţime maximă a profilului de până la 2,30 metri.
Sistemul patentat de ventilaţie GECCO permite controlul mai bun al schimbului de aer dintre exterior şi interior, ceea ce duce la un climat îmbunătăţit şi un nivel sporit de confort.
Structura multicamerala este flexibilă, putând fi folosite configuraţii cu 5 sau cu 6 camere de termoizolare. Sistemul de etanşare cu două garnituri contribuie la obţinerea unui coeficient de izolare termică de până la 1,1 W/m2K, în funcţie de tipul de geam folosit.
Peste 50 de culori disponibile, inclusiv nuanţe ce imită lemnul. Sistemul Acrylcolor oferă o paletă bogată de culori şi o rezistenţă dublă faţă de cea a suprafeţei din PVC a ferestrelor albe, inclusiv la zgâriere.

Caracteristici S8000

Adâncime de construcţie de 72 mm

 5 camere de termoizolare de mari dimensiuni

 Armatura din oţel zincat de 1,5 mm

 Sistem de etanşeizare cu două garnituri

 Sistemul patentat GECCO de ventilaţie

 Coeficient de transfer termic de până la 1,1 W/m2K, în funcţie de geamul folosit

Culori standard

GOLDEN OAK NUSSBAUM

MAHAGONI  MOOREICHE